toepassings
gebied

De oplossingen van De Jong Installatieservice bieden het hele jaar door comfort voor toepassingen binnen o.a. kantoren, winkels, restaurants, hotels, banken, huizen, etc. 

Onze systemen maken gebruik van herbruikbare energie uit de lucht om brandstofkosten en CO2 uitstoot laag te houden. Dankzij deze veelzijdigheid zijn wij in staat voor iedere ruimte en voor elke toepassing een optimale klimaatbeheersing te bieden.

energie

Wij maken gebruik van herbruikbare energie uit de lucht.

Toepassing kantoor 01

Kantoor

Prestaties in een kantoorruimte met een goed functionerend klimaatbeheersysteem liggen beduidend hoger dan in een warme, benauwde omgeving.

Maar het klimaatbeheersysteem doet meer! Het zuivert de lucht en houdt de vochtigheidsgraad op peil. Dit heeft een positief effect op mensen met allergieën en het is goed voor het behoud van diverse apparatuur.

Investering

Een investering in bijvoorbeeld een airconditioningsysteem is in een relatief korte tijd terug verdiend. Een gezonde werksituatie en een aangename temperatuur zullen de werknemers zeker waarderen.

Retail en Horeca

Een winkel, hotel of restaurant met een goed werkend klimaatbeheersingssysteem werkt omzetverhogend.

Mede door de aangename temperatuur blijven de klanten in een winkel of restaurant vaak langer hangen, wat resulteert in meer verkoopkansen. Een hotelkamer met een prettig klimaat draagt er aan bij dat gasten eerder terugkomen om een nachtje te verblijven in uw hotel. Daarnaast vermindert een goede vochtigheidsgraad de groei van schimmels wat uw producten (en voorraad) ten goede komt.

Serverruimte

Een computernetwerk is noodzakelijk om vanaf iedere werkplek in het kantoor met de computer te kunnen werken. Het hart van het netwerk bevindt zich in de serverruimte.

Optimaal klimaat

Essentieel is de betrouwbaarheid van het functioneren van de computers en servers in de vaak (te) kleine serverruimte. De betrouwbaarheid is te vergroten door een optimaal klimaatsysteem wat de temperatuur in de ruimte constant en gekoeld houdt. Door slechte ventilatie in de kleine serverruimtes loopt de temperatuur vaak veel te hoog op. Dit veroorzaakt vaak storingen aan uw computerapparatuur of de computers vallen zelfs uit. U kunt de hoge temperatuur in de serverruimte voorkomen door het plaatsen van een airco.

Speciale toepassingen

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen van (koel)installaties voor speciale toepassingen.

Denk hierbij aan kranen, speciale voertuigen en speciale vaartuigen. Ook voor proceskoeling kunnen we u van dienst zijn.

Kwaliteit

Voor  elektronica,- server,- en hoogspanningsruimten is de koelvraag hoog, maar zijn de mogelijkheden vaak beperkt. Graag denken we met u mee welk systeem het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden om zo een geschikt koelsysteem te ontwerpen en uiteindelijk met een perfecte oplossing te komen.

Particulier

Slapen in een drukkend warme slaapkamer? Thuis werken in een benauwde ruimte? Het hoeft niet!

Met onze fluisterstille en energiezuinige systemen, voorzien van wifi, zet u uw hele binnenklimaat geheel naar uw hand. Gemakkelijk vanaf uw bank te bedienen met telefoon of tablet. Zo zorgt u voor aangename verkoeling in de zomer en behaaglijke warmte in de winter.

Advies

Twijfelt u tussen een combiketel of een warmtepomp? Of heeft u vragen over andere mogelijkheden? De Jong Installatieservice adviseert u graag over de installatie die het beste bij uw situatie en wensen past. Binnen één dag is uw syteem zonder grote hak- en breekwerkzaamheden door ons geïnstalleerd.

contact

Wilt u advies of meer informatie over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mail met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.